Stalen binnendeuren

Leveren en monteren van stalen binnendeuren

Stalen deuren worden steeds populairder: in bijna elk woonprogramma komen ze wel voorbij en als u op Pinterest naar woninginspiratie zoekt wordt u plat gegooid met foto’s van woningen en panden met stalen deuren. De deuren ogen minimalistisch en industrieel waardoor ze goed tot hun recht komen in diverse woningstijlen. Ze zorgen voor een lichte woning die groter oogt doordat ruimtes met glas aan elkaar verbonden worden.

De voordelen van stalen binnendeuren

Stalen binnendeuren van Kozijnen Amsterdam zijn onderhoudsvrij. Regelmatig afnemen met een stofdoek is voldoende!

Stalen binnendeuren met glas zorgen voor licht doordat je erdoor heen kunt kijken. Dat zorgt er weer voor dat deze ruimtes groter lijken en één geheel vormen.

Of je nu een moderne of landelijke inrichting hebt, een binnendeur van staal is dé eyecatcher in iedere ruimte. Het slanke design en de robuuste materialen zorgen voor een stijlvol contrast.

Projecten

Stalen deur op maat

Voor het leveren en monteren van de razend populaire deuren en stalen deurkozijnen kunt u terecht bij Kozijnenfabriek Amsterdam. Wij meten de stalen deuren in, maken de deuren in onze werkplek en indien gewenst monteren we de deuren ook op locatie.

 

Bij Kozijnenfabriek Amsterdam steken we veel tijd en energie in het voortraject. We vragen goed door naar uw wensen voor de stalen deuren en houden rekening met de stijl van uw pand of woning. Wij komen graag bij u langs voor advies op maat. Zo zorgen we ervoor dat we precies het gewenste resultaat bereiken!

Interesse in stalen binnendeuren? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Heeft u vragen over deze populaire deuren of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem direct contact met ons op!

Bel naar 020 26 16 216 of stuur ons een mail via info@Kozijnenfabriek-amsterdam.nl