Houten kozijnen

Leveren en monteren van houten kozijnen

Kozijnenfabriek Amsterdam is gespecialiseerd in het produceren en monteren van houten kozijnen, houten deuren, houten schuifpuien en houten ramen. Van nieuwbouwproject tot renovatie: wij leveren altijd de beste totaaloplossing! Doordat wij alle kozijnen in eigen beheer produceren, monteren, aflakken en (indien gewenst) beglazen staan wij volledig garant voor de kwaliteit van onze producten. Onze kozijnen dragen ook bij aan een betere isolatie van uw woning: koel in de zomer, warm in de winter!

De voordelen van houten kozijnen

Met deze kozijnen creëer je een warme, sfeervolle uitstraling in je woning. Dat is voor veel mensen nog altijd de voornaamste reden om te kiezen voor kozijnen van hout. 

Hout is een bewerkelijk materiaal, waardoor u het zelf nog kunt bijschaven of bijwerken indien nodig. Wilt u de kozijnen later toch in een andere kleur schilderen? Ook dat is met hout mogelijk!

Met het juiste onderhoud hebben houten kozijnen een lange levensduur.

Houten kozijnen

Amsterdams vakmanschap

Als Amsterdamse vakmannen gaan wij geen enkel project uit de weg. Onze kozijnen worden in onze eigen werkplaats op maat gemaakt. Met ons modern productieproces leveren wij allerlei verschillende soorten maatwerk aan bedrijven, tussenpartijen en particulieren. Denk hierbij aan ambachtelijk maatwerk voor het renoveren van monumentale panden, een serieproductie voor kantoren of woningbouwprojecten, maar ook voor kleinschalige projecten kunt u bij ons terecht voor maatwerk.  

Houten kozijnen op maat

Bij Kozijnenfabriek Amsterdam steken we veel tijd en energie in het voortraject. We vragen goed door naar uw wensen voor de kozijnen en houden rekening met de stijl van uw pand of woning. Ook komen wij graag bij u langs voor advies op maat. Zo zorgen we ervoor dat we precies het gewenste resultaat bereiken en u kunt genieten van uw nieuwe houten kozijnen!

Interesse in houten kozijnen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Heeft u vragen over onze houten kozijnen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem direct contact met ons op!

Bel naar 020 26 16 216 of stuur ons een mail via info@kozijnenfabriek-amsterdam.nl